• 18.000+ Trustpilot reviews
  • Gratis verzending vanaf € 25,-
  • Kosteloos achteraf betalen
  • Voor 23:59 besteld, morgen in huis *
  • Voor 23:59 besteld, morgen gratis in huis vanaf € 25,-*

Over Toolwelle


Wat is Toolwelle?

Elke dag een verrassing en de beste deals! Toolwelle biedt sinds 2009 elke dag de leukste dingen aan met gigantische korting. Wij zoeken constant naar nieuwe, nuttige, leuke maar soms ook totaal overbodige producten en gadgets. Wees er snel bij want de deals wisselen snel en de voorraad is beperkt. Het kan maar zo zijn dat u te laat bent omdat een deal is uitverkocht of inmiddels verwisseld is met een nieuwe deal! Het zijn de snelle beslissers die profiteren van de beste aanbiedingen.

 

 

Wie zitten er achter Toolwelle?

De Dealmasters van Toolwelle natuurlijk! Kom eenvoudig in contact met ons op werkdagen van 8:00 tot 17:00 uur:

Email: support@toolwelle.com

Full Service

Toolwelle is trots op haar goede, krachtige en langlopende klantrelaties. Wij streven naar tevreden klanten die regelmatig terug komen om zich te laten verrassen met voordeel! Niet voor niets hanteren wij het niet goed geld terug principe en doen we niet moeilijk over zichttermijn retouren en u heeft 2 jaar garantie op elk artikel! Toolwelle streeft naar tevredenheid, we zijn dan ook pas tevreden wanneer u blij wordt van onze service. Mocht u onverhoopt niet blij worden van uw bestelling, meld het ons!

 

Hoe profiteer ik van speciale acties?

Voor onze vaste leden hebben we regelmatig speciale acties en korting codes. Mis niets en schrijf u snel in voor onze email nieuwsbrief!

Wij willen u alvast veel plezier wensen met de aankoop!


Cheers!

 

Het team van Toolwelle