• 18.000+ Trustpilot reviews
  • Gratis verzending vanaf € 25,-
  • Kosteloos achteraf betalen
  • Direct uit voorraad geleverd
  • Direct uit voorraad geleverd, gratis in huis vanaf € 25,-

Verzendbeleid


Snelle verzending!

Standaard gelden onderstaande verzendkosten:

- € 5,95 bij bestellingen naar alle landen 

Transport en Levertermijn
Het grootste gedeelte van ons assortiment is direct uit voorraad leverbaar, voor deze producten geldt: Voor 21.30 uur besteld, dezelfde dag verzonden! Onze levertijd is uiterlijk 10 werkdagen. Afwijkende levertijden staan altijd bij het artikel vermeld.

Alle pakketten worden snel en veilig verzonden. Pakketten van normale afmetingen worden over het algemeen via Post.nl en DHL verzonden. Afwijkende formaten worden doormiddel van special transport geleverd.

Deellevering is helaas bij ons niet mogelijk. Wij zullen moeten wachten totdat de gehele bestelling op voorraad is voordat wij deze kunnen versturen.

 

Het volgen van de bestelling
Uiteraard verzenden wij zodra de bestelling wordt verzonden een Track&Trace code, hiermee kan de status van de bestelling na 22.00 uur gevolgd worden via de website van de transporteur.

Er zijn twee uitzonderingen:

  1. Grote producten zoals tuinmeubelen, ladders en werkplaatsinrichting worden geleverd door een gespecialiseerde transporteur.
  2. Producten die door de brievenbus passen worden als brievenbuspost behandeld. Hierdoor ontvangt u wel bericht zodra het is ingepakt, maar krijgt u geen Track en Trace code. Het pakketje past door een brievenbus en daardoor hoeft u niet thuis te blijven!

Mochten er nog vragen zijn, onze klantenservice hoort het graag.

 

Klantenservice contact gegevens:

Op werkdagen van 8:00 tot 17:00 uur 

Email: support@wilpe.com